duminică, 10 ianuarie 2016

Drone modele noi de la CES 2016



AEE a preluat tehnologia militară din 1999. F900 este una dintre dronele sale comerciale, ce are posibilitatea de a zbura timp de până la 40 de minute cu 3 kg sarcina utilă. 




A20, pe de altă parte, se face pentru consumatori. 
Caracteristicile includ 500 de metri gamă control maxim; un aparat de fotografiat cu rezoluție 4K; viteze automată de aterizare retractabil; și un controler modular de la distanță cu trei moduri distincte: modul de zbor zbor tradițional cu funcționare dublă telecomanda de zbor; modul pilotare de pe telefonul mobil pentru folosind o aplicație; și modul de zbor dinamic.

Petrone arată ca o jucărie quadcopter.

Diferența esențială este că au transmițătoare infraroșu și receptoare pe ele, deci, dacă aveți două sau mai multe poți să te joci un joc aerian ca Tag laser.




DJI Phantom 3 4K este în esență același ca și actualul Phantom 3 Professional cu excepția faptului că controller foloseste un downlink videoclip 2.4GHz Wi-Fi de la quadcopter cu o rază de până la 1.2 km.
Phantom 3 Professional utilizează tehnologia Lightbridge DJI, care are o conexiune mai sigură, vedere HD live și o rază de până la 5 km.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu